Coolshaping – Fettfrysning

fettfrysning

FETTFRYSNING MED COOLSHAPING RS1, 75 min, 2900 kr
Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är CoolShaping en behandling för dig!

fettfrysning_celler

Fettfrysning med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner den till minus 10 grader och förstör fett-cellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas.

coolshaping-maskinBEHANDLINGEN
Innan behandlingen börjar så märker man ut behandlingsområdet och applicerar en så kallad “coolpad”. Coolpaden skyddar huden under behandlingen och minskar riskerna för biverkningar så som ömhet i huden och blåmärken.

I början känner man av det kraftiga suget och kylan. Efter några minuter har kylan bedövat området och man känner vanligtvis ingenting. Man kan ligga och koppla av i lugn och ro utan obehag. Efter 1 timme tar vi bort munstycket och området masseras under 2-3 minuter. Efter behandlingen kan man fortsätta sin dag som vanligt.

EFTER BEHANDLINGEN
Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren. Slutligt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min. Coolshaping RS1 har 2 handenheter, vilket gör att man kan behandla 2 områden samtidigt vilket naturligivis spara tid.