Fransar

fransar

MONSTER LASHES FRANSFÖRLÄNGNING

NYTT SET SYNTETFRANSAR, 120 min, 1300 kr.
Detta gäller för alla nya kunder som vill ha ett nytt set klassiska syntetfransar. Vi sätter ca 75-100 fransar på varje öga.

LITEN PÅFYLLNING AV SYNTETFRANSAR, 60 min, 640 kr.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. En liten påfyllning rekommenderas dig som väljer att komma ofta eller dig som tappat få fransar. Du bör ha mer än hälften av dina syntetfransar kvar.

STOR PÅFYLLNING AV SYNTETFRANSAR, 90 min, 750 kr.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. Du bör ha hälften av dina syntetfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt. Om du bara skulle ha 4-5 fransar kvar på varje öga, debiterar vi för ett nytt set fransar.

AKUT PÅFYLLNING AV SYNTETFRANSAR, 30 min, 400 kr.
För dig som vill ha lite extra fix inför ett event, en fotografering, fest etc. Vi skalar av och fyller på så mycket fransar vi kan på 30 min. Gäller ej som ett första besök hos oss.

PROVA PÅ EN FRANSFÖRLÄNGNING 60 min, 795 kr.
Prova-på-fransförlängning, är för dig som gått och funderat på att testa på ögonfransförlängning. Behandlingen tar ca 60 min och vi sätter ca 35-40 syntetfransar på varje öga. En vanlig fransförlängning tar ca 120 min varvid vi sätter ca 75-100 fransar per öga. En prova-på-fransförlängning ger ett lite mer naturligare resultat.

NYTT SET SILKESFRANSAR, 120 min, 1500 kr.
Silkesfransarna är liksom syntetfransarna också gjorda av syntet, men är av en högre kvalitet än vanliga syntetfransar. Silkesfransarna är lättare, mjukare och mer elastiska. Vi sätter ca 75-100 fransar på varje öga.

LITEN PÅFYLLNING AV SILKESFRANSAR, 60 min, 740 kr.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. En liten påfyllning rekommenderas dig som väljer att komma ofta eller dig som tappat få fransar. Du bör ha mer än hälften av dina silkesfransar kvar.​

STOR PÅFYLLNING AV SILKESFRANSAR, 90 min, 850 kr.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. Du bör ha hälften av dina silkesfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt. Om du bara skulle ha 4-5 fransar kvar på varje öga, debiterar vi för ett nytt set fransar.

AKUT PÅFYLLNING AV SILKESFRANSAR, 30 min, 495 kr.
För dig som vill ha lite extra fix inför ett event, en fotografering, fest etc. Vi skalar av och fyller på så mycket fransar vi kan på 30 min. Gäller ej som ett första besök hos oss.

NYTT SET BRÖLLOPSFRANSAR ca 160 min, 1950 kr.
Detta ger dig super fylliga fransar inför din stora dag. Vi använder oss av silkesfransar. Kontakta oss för bokning.

BORTTAGNING AV FRANSAR, ca 25 min, 300 kr.
Om du som kund har varit på en annan salong och gjort din ögonfransförlängning ber vi dig att först gå dit och be dom att ta bort dina syntetfransar. Olika salonger använder sig av olika produkter. Går inte detta är du naturligtvis välkommen till oss!

Besök gärna vår hemsida www.monsterlashes.se